EGUBERRIETAKO EUSKAL OTORDUEI BURUZKO TAILERRA

Dentro del calendario de talleres Mintzagun que la Comisión de Euskera de Oarsoaldea ha organizado en colaboración con los euskaltegis de la comarca, se ha organizado un taller sobre comida tradicional vasca de Navidad que están impartiendo estos días el cocinero lezoarra Iñigo Esnaola y el cocinero ziburutarra Patrick Pery. 

 

 

 

 

 

sukaldaritza 2015

Aza olioak, bakailaoa saltsa berdean muskuiluekin eta konpota dira Iñigo Esnaolak otordua osatzeko prestatzen dituen platerak. Patrick Peryk, berriz,  zainzuriak erromes-maskor kremarekin eta urdaiazpikoarekin, ahate paparrak foie eta sagarrarekin ezti-saltsatan, eta gaztaina eta txokolatezko pastiza.

Harrera bikaina izaten ari dira tailer hauek eskualdeko euskaltegietako ikasleen artean.  

 

                         

 

 

                       

 


Oarsoaldea