Webinarra: ELIKAGAIEN INDUSTRIAREN ETORKIZUN DIGITALA

Organizado por Oarsoaldea, Debegesa y Tolosaldea Garatzen este encuentro se enmarca dentro de las jornadas RIS3 Euskadi de Innobasque.

Datorren ostiralean, otsailaren 5ean, Oarsoaldea, Debegesa eta Tolosaldea Garatzen garapen agentziek elikagaien industriari buruzko doako topaketa antolatu dute.

 

ELIKAGAIEN INDUSTRIAREN ETORKIZUN DIGITALA” izenburupean eta Erich Eichstetter LABe digitalaren gastronomy lab arduraduna - Basque Culinary Center, elikagaien industrian sartzen ari diren teknologia berriak aztertuko ditugu, teknologia hori ulertzeko modua nola alda lezaketen eta baliabide teknologikoak erabiliz lehiatzeko abantaila mantentzeko kontuan hartu beharreko funtsezko alderdiak zein diren ikusiko dugu.

Erich Eichstetter sukaldari eta diseinatzaileak 15 urteko esperientzia du Espainian, Alemanian eta Latinoamerikan, eta Tech Scouting-en eta teknologia digital berrien, prozesuen eta jatetxeetarako produktuen garapenean espezializatuta dago. LABen, balio-sorkuntzan espezializatzen da, teknologia- eta prozedura-aldaketa baten bidez, Restaurant Living Lab batean, gizakiarengan zentratutako berrikuntza diziplina anitzeko inguruneetako prozesuetan, Resttecherako Diseinu Kualitatiboaren Ikerketa, Horeca sektorerako teknologia berrien garapena, Open Innovation, Trend eta Tech Scouting, hori guztia startup-en ekosistema eta garapen bat baliatuta.

Jardunaldian, aldez aurretik izena emanda, hainbat kasu arrakastatsu aurkeztuko dira, eta parte-hartzaileek parte hartzeko eta zalantzak Erich Eichstetterri jakinarazteko aukera izango dute.

 

Webinarrak ordubete iraungo du, eta elikagaien industriaren sektorean lan egiten duen edonori zuzenduta dago. 

 

Agentziek sektoreko pertsona eta enpresa guztiak animatu nahi dituzte parte hartzera eta informazio hori partekatzera. Informazio horrek balioa eta teknologia berriak industria horretan aplikatzeko moduari buruzko ikuspegi berri bat emango du.

 

eusk2


Oarsoaldea